DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

k's Choice in unieke setting naar Nederlandse theaters

04-10-2011

k’s Choice komt in januari naar Nederland met vier intieme akoestische shows in het theater. Na het wereldwijde success van come back album Echo Mountain, verschijn in November het nieuwe akoestische album Little Echoes. Bewapend met slechts 2 gitaren, 1 piano en 3 stemmen voeren Sarah en Gert Bettens en Reinout Swinnen de grootste k’s Choice hits klein uit. Aangevuld met persoonlijke favorieten van het drietal.

De voorverkoop is reeds begonnen. Klik op de naam van de zaal om kaartjes te kopen.
vrijdag 27 januari Eindhoven Muziekgebouw
zaterdag 28 januari Amsterdam Melkweg RABO
zondag 29 januari Nijmegen Stadsschouwburg
maandag 30 januari Utrecht MCV