DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

James Vincent McMorrow & Ben l'oncle soul winnen Ebba Award

06-10-2011

Vandaag is bekend gemaakt dat zowel James Vincent McMorrow als Ben l'Oncle Soul een EBBA award in de wacht hebben gesleept. De European Border Breakers Awards worden uitgereikt aan nieuwe talenten binnen de Europese popmuziek, die de meeste cd's hebben verkocht buiten hun eigen landsgrenzen. De EBBA's worden op Eurosonic tijdens een show door Jools Holland uitgereikt.