DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Guus Meeuwis 'Armen Open clubtour' 2012

07-10-2011

Guus Meeuwis kondigde vorige week aan dat hij een exclusief optreden in Paradiso zou gaan geven op 4 november a.s. De reacties en de vraag naar kaartjes waren zo overweldigend dat de show binnen 15 minuten na de start van de openbare verkoop was uitverkocht. Voor Guus een reden om een hele clubtour te gaan doen. De ‘Armen Open Clubtour' brengt Guus Meeuwis en band in het voorjaar van 2012 naar verschillende clubs in Nederland.

Na de stadionconcerten, de kroegentour met The Monkey Sandwich Band en diverse festivals, hebben Guus en zijn band enorm veel zin om terug te gaan naar de popzalen. “De clubtour van 2008 zit bij ons allemaal nog vers in het geheugen en was zo onwijs leuk. Dat smaakte naar meer. En het publiek waardeert het ook om ons in die kleine zalen te zien. Het is toch een stuk intiemer en misschien meer onbevangen dan een stadion of een groot festival.” aldus Guus.

De clubtour is vernoemd naar zijn recenste gelijknamige nummer 1 album dat eerder dit jaar is verschenen.

De kaartverkoop voor de clubtour in 2012 start 08 oktober bij de bekende voorverkoopadressen en via guusmeeuwis.nl.

Data 'Armen Open Clubtour 2012' - klik op de naam van de zaal om direct tickets te kopen
06 maart  Den Haag – Paard van Troje
12 maart  Utrecht – Tivoli
13 maart  Utrecht – Tivoli
21 maart  Groningen – Oosterpoort
26 maart  Tilburg – 013
29 maart  Hengelo – Metropool
03 april  Amsterdam – Paradiso
04 april  Amsterdam – Paradiso

Guus Meeuwis heeft de Rotterdamserapper Gerwin “Gers” Pardoel gevraagd om het voorprogramma te verzorgen tijdens de komende clubtour. De nog prille hiphop carrière van Gers kent een vliegende start als hij in 2009 samen met The Opposites en Sef de titeltrack van New Kids maakt; Broodje Bakpao.

Zijn debuutalbum ‘Deze Wereld Is Van Jou’ is op 14 oktober uitgekomen en zijn single “Ik Neem Je Mee” lijkt al meteen zijn doorbraak te betekenen bij het grote publiek.