DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Guus & Gers: Nieuwe single megahit bij 3fm

14-11-2011

Gers Pardoel, die momenteel op nummer 1 staat in de Mega Top 100 met het ‘Ik Neem Je Mee’, had al eerder in een interview laten weten Guus “één van de tofste zangers van Nederland” te vinden. Guus Meeuwis: “Bij ‘Broodje Bakpao’ viel Gers me meteen al op door zijn unieke eigen stijl. En de zachte G natuurlijk!”. Zojuist is bekend gemaakt dat 'Negens zonder jou' de eerste Megahit van Guus Meeuwis is!

De geboren en getogen Brabanders zaten al snel om de tafel, wat niet alleen resulteerde in de single ‘Nergens Zonder Jou’, maar ook in het nummer ’20.03’ dat te vinden is op ‘Deze Wereld Is Van Jou’, het album van Gers Pardoel dat op vrijdag 14 oktober is verschenen. De samenwerking krijgt een vervolg in het voorjaar van 2012, wanneer Gers Pardoel ook tijdens de ‘Armen Open’-clubtour het voorprogramma van Guus Meeuwis zal verzorgen.