DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Peter Katz komt weer naar Nederland Peter Katz komt weer naar Nederland

15-11-2011

Op 9 januari 2012 verschijnt het nieuwe album van de Canadese singer-songwriter Peter Katz, getiteld "Still Mind Still".
 
Het elf tracks tellende "Still Mind Still" is het tweede studioalbum van Katz en de opvolger van zijn succesvolle debuut "First Of The Last To Know" uit 2010, dat op nummer 1 stond in de i-Tunes' singer-songwriter charts.
 
Katz behoort toe aan de nieuwe lichting hedendaagse folk zangers, die niet alleen in Canada veel bekendheid geniet, maar ook buiten zijn landsgrenzen een steeds groter wordende aanhang aan zich weet te binden. Met gemiddeld 150 shows per jaar, is Katz bovendien een van de actiefst toerende artiesten van het moment. Peter is een graag geziene gast in Nederland. Hij tourde al als support van Lucky Fonz III en verkocht in maart 2011 Paradiso nog uit.
 
Aanstaande februari komt Peter Katz ter promotie van zijn nieuwe album terug naar Nederland voor een vijftal shows. Op de volgende data is hij live te zien:
 
- 14 februari: Utrecht, Tivoli Spiegelzaal
- 15 februari: Nijmegen, Lux
- 16 februari: Groningen, Oosterpoort Foyer
- 17 februari: Rotterdam, Paradijskerk
- 18 februari: Amsterdam, Paradiso
 
Meer informatie over Peter Katz is te vinden op www.peterkatz.com.