DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

De Ballade van Lucky Fonz III in premiere

19-11-2011

Een documentaire over Lucky Fonz III, zijn muziek en zijn liefde voor Vlieland. Tijdens Into The Great Wide Open werd Lucky Fonz op de voet gevolgd door regisseur David Kleijwegt(VPRO) en zijn filmploeg, met als resultaat de documentaire: "de Ballade van Lucky Fonz". De film zal tijds het IDFA in premiere gaan en eindigt met een klein feestje waar ook Lucky's muzikale vrienden zullen optreden. Geen kaartje voor de premiere? De documentaire wordt 26 november om 20:30 uitgezonden op NL3.