DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

James Vincent McMorrow terug in Januari

19-11-2011

Na een geslaagd festival seizoen en een geprezen optreden tijdens Crossing Border, komt James Vincent McMorrow in januari terug naar Nederland. Waar James vaak in zijn eentje met zijn gitaar op het podium staat, zal hij deze keer met band verschijnen. Met zijn debuut album "early in the morning" heeft James al vele harten weten te veroveren, de Ierse SInger-Song writer maakt vooral indruk met zijn dromerige liedjes en mooie stem.  Op de volgende data is hij live te zien:
9 januari Amsterdam - Paradiso
13 januari Nijmegen - Doornroosje
14 januari Utrecht - Tivoli
15 januari Zwolle - Hedon
16 januari Rotterdam - Rotown