DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Eefje de Visser 2012: nieuwe shows, Eurosonic en DVD

22-11-2011

Met het afleveren van haar sterke debuutalbum “De Koek”, maakte Nederland dit jaar aangenaam kennis met Eefje de Visser. De pers prees haar om haar authenticiteit,  pakkende liedjes, sterke teksten en het vermogen om het publiek in haar greep te houden.
Na een heel succesvol jaar met optredens in het clubcircuit, op festivals, radio en tv, staat er weer een nieuw jaar voor de deur: 2012. De aftrap vindt plaats tijdens het Eurosonic/Noorderslag festival alwaar zij op vrijdag 13 januari tijdens Eurosonic zal optreden in De Spieghel en op zaterdag 14 januari haar opwachting maakt op het podium van de grote zaal in de Oosterpoort.

En er is meer Eefje de Visser begin volgend jaar! Er verschijnt een unieke live DVD, samengesteld uit filmmateriaal dat tijdens al haar concerten is “geschoten” en tevens zal zij in februari speciaal voor haar fans een viertal extra concerten geven.

Eefje zal met band live te zien zijn op de volgende podia:
- 02 februari Groningen, Oosterpoort - klik hier voor kaartjes
- 12 februari Amsterdam, Paradiso - klik hier voor kaartjes
- 15 februari Utrecht, Tivoli - klik hier voor kaartjes
- 17 februari Nijmegen, Doornroosje - klik hier voor kaartjes

Foto door Lieke Romeijn.