DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Eurosonic/Noorderslag showcaseavond

28-11-2011

Het tweede weekend van januari vindt het festival Eurosonic/Noorderslag plaats. Het festival waar nieuwe artiesten en bands worden ontdekt en waar tijdens de conferenties door de muziekindustrie hevig wordt gediscussieerd over de huidige stand van zaken in diezelfde bizz.
Op vrijdagavond organiseert DOUBLE VEE CONCERTS een eigen showcase avond in Café de Spieghel. Wij zijn trots dat wij voor deze avond de volgende artiesten mogen aankondigen: Eefje de Visser (NL), The Rumour Said Fire (DK), Jennie Abrahamson (SE), We Were Evergreen (FR), Baxter Dury (UK), We Cut Corners (IRE), Veronica Falls (UK) & Maïa Vidal (FR).
Alle toegangskaarten voor Eurosonic en voor Noorderslag zijn zaterdag binnen 10 minuten uitverkocht!