DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Josh Rouse ook op 'Stille Nacht'

13-12-2011

 

De Amerikaanse singer-songwriter Josh Rouse is als laatste act toegevoegd aan het programma van festival Stille Nacht, dat zaterdag 17 december plaatsvindt in poppodium Underground te Lelystad. Josh Rouse komt exclusief voor Stille Nacht naar Nederland en vervangt the Felice Brothers (USA) die hun Europese tour wegens ziekte moesten afzeggen. Het festival is al bijna uitverkocht: er zijn op dit moment nog slechts 40 tickets beschikbaar. Naast Josh Rouse zullen ook Tom McRae & Eefje de Visser spelen op het festival: Stille Nacht.