DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Jezabels in het voorjaar naar Nederland

14-12-2011

De Australische band The Jezabels gaat begin 2012 op Europese tournee om hun debuut album te promoten. Naast Engeland, Duitsland en Scandinavie komt het viertal ook naar Nederland. Op 25 maart spelen ze in Amsterdam in Paradiso en op 26 maart is de band te zien in Nijmegen in Merleyn.
Het debuut album 'Prisoner' komt op 5 maart in Nederland uit. De eerste single Endless Summer was al veelvuldig te horen op 3FM en 3voor12 radio.
De nieuwe single, getiteld 'Trycolour' verschijnt begin 2012 in Nederland. De video clip is hier al te bekijken.