DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

3voor12 Song van het jaar 2011, de uitslag

15-12-2011

Vanochtend heeft Roosmarijn Reijmer bij Giel op 3FM de nummer één van 3VOOR12’s Song van het Jaar bekendgemaakt. Een recordaantal van 14.960 stemmers kozen voor hun vijf favoriete songs. De één na hoogst genoteerde Nederlandse act in de lijst is op nummer 14 de song 'Hartslag' van Eefje de Visser. Daarnaast zijn er noteringen voor Go Back To The Zoo, RoosbeefFitz & The Tantrums en James Vincent McMorrow.