DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

3voor12/utrecht Awards, de winnaars

19-12-2011

Nadat vorige week donderdag de verkiezing van het mooiste liedje werd gehouden, werden zaterdag de 3voor12/Utrecht Awards uitgereikt. Rachèl Louise was de grote winnaar en ging er vandoor met de award voor  voor Meest Veelbelovende Artiest. Eerder dit jaar stond Rachèl Louise in de finale van de Clash of the Titans 2011 en won ze de Utrecht Popprijs. Verder werd ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en maakte het grote publiek kennis met haar dankzij een kort maar krachtig optreden in De Wereld Draait Door. 

Eefje de Visser ontving een award voor: Beste live act. De jury: Met haar flow doet ze niemand na en doet ze iets wat niemand haar na doet. […] Er staat een band en niet - zoals wel vaker te zien is – een frontvrouw met vier begeleiders.

'Omdat ik het wil' van Roosbeef ontving de award voor: Beste album. De jury: “De liedjes zijn geschreven door iemand die met verwondering in de wereld staat: op het ene moment zijn ze ontwapenend simpel, op het volgende moment hebt je het gevoel dat je je vinger er niet echt achter kunt krijgen. De jury denkt dat het beste nog in het vat zit en kijkt nu al uit naar de volgende plaat.”

Double Vee Concerts feliciteert alle winnaars van de 3voor12/utrecht awards!