DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Miss Molly & Me schrijft nummer voor Ster Gouden Loeki 2011

20-12-2011

Op donderdag 22 december wordt tijdens een grote liveshow de Ster Gouden Loeki 2011 uitgereikt aan de mooiste, meest aansprekende of meest bijzondere -commercial van 2011. Tijdens deze liveshow zal de band Miss Molly & Me de muziek verzorgen. Op verzoek van Ster en producent Kingcanary schreef Miss Molly & Me het nummer Part of the Game. Het nummer is al een aantal weken te horen onder de Ster Gouden Loeki promo's. Het volledige nummer zal Miss Molly & Me a.s. donderdag in de liveshow ten gehore brengen. Helge Slikker over de samenwerking met Ster en producent Kingcanary: het was een creatief samenspel. De vraag van Kingcanary en Ster was duidelijk: een feestelijk nummer ter omlijsting van de uitzending. En dat is naar ieders tevredenheid gelukt.