DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Clubtour Guus Meeuwis uitverkocht & een extra stadionshow

21-12-2011

De clubtour  van Guus Meeuwis, genoemd naar zijn nieuwste album "Armen Open", waarbij hij in totaal 11 shows geeft in Tilburg, Groningen, Utrecht, Amsterdam, Hengelo en Den Haag, is strak uitverkocht.
Op zondag 17 juni 2012 geeft Guus Meeuwis mede hierom een extra 'Groots met een zachte G' stadionconcert in het Philips stadion in Eindhoven. Op diezelfde dag speelt het Nederlands elftal het EK duel tegen Portugal. Deze wedstrijd wordt na afloop van het optreden op grote schermen uitgezonden. Na de wedstrijd zal Guus nog een toegift gegeven. Klik hier voor kaarten voor 'Groots'.