DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Wolter Kroes begin 2012 in het theater

28-12-2011

Na een succesvol en uitverkocht Eindejaarsfeest in de Heineken Music Hall, zit Wolter Kroes niet stil. Begin 2012 zal Wolter gaan touren met zijn theatershow: 'tussen jou en mij". Tijdens zijn theatershows zal hij voornamelijk nummers zingen van het gelijknamige album, natuurlijk zullen ook zijn grote hits niet ontbreken. Kijk hier voor alle speeldata.