DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

DVC acts in Plato & Coffee Company tijdens Eurosonic

29-12-2011

Het tweede weekend van januari, staat Groningen weer op zijn kop met Eurosonic/Noorderslag. Voor diegene die geen kaartjes heeft kunnen bemachtigen of geen zin heeft in overvolle zalen zijn er de instores van Plato & Coffee Company. Op donderdag spelen You Say France And I Whistle & James Vincent McMorrow in de Plato. Vrijdag zullen Veronica Falls (Plato), Baxter Dury (Plato), Maia Vidal (Coffee Company) & Jennie Abrahamson (Coffee Company) een klein optreden geven. Tot slot speelt Eefje de Visser op zaterdag in de Coffee Company. De toegang is gratis!