DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

3 voor 12 song van het jaar

07-12-2011

Donderdag 15 december is het zover, de 3 voor 12 song van het jaar verkiezing. Ieder jaar stemmen de luisteraars van 3 voor 12 hun favoriete song. Luister hier naar de genomineerden op Spotify en klik hier om jouw stem uit te brengen. Donderdag worden tijdens een live tv uitzending de winnaars bekend gemaakt. Onder andere Roosbeef & Eefje de Visser zullen optreden tijdens deze verkiezing.