DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Webb Sisters op tour door Nederland

08-12-2011

De twee Britse zusjes, bekend als The Webb Sisters komen halverwege januari naar Nederland. Naast het optreden wat zij zullen geven tijdens Eurosonic plakken de dames er een kleine tour aan vast. Deze geweldige zangeressen en multiinstrumentalisten die zowel de harp, gitaar, mandolie & percussie beheersen komen naar Rotterdam, Nijmegen, Amsterdam en Den Haag. De dames zijn voornamelijk bekend door hun samenwerking met Leonard Cohen en hebben eerder samengewerkt met Jamie Cullum, James Morrison & Jason Mraz.