DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Double Vee Concerts op Eurosonic/Noorderslag

09-12-2011

Na de laatste oliebollen en nieuwsjaarswensen, staat op 11,12,13 en 14 januari Eurosonic/Noorderslag voor de deur. Tijdens ES/NS worden de nieuwste bands ontdekt. Dit jaar zijn de Double Vee Acts goed vertegenwoordigd, maar liefst 22 acts zullen hun talenten aan de nationale en internationale muziekindustrie laten zien en horen. Luister hier de Spotify playlist met een greep uit de artiesten die zullen optreden.