DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Marike Jager bij DWDD Recordings

27-04-2011

Met haar nieuwe album 'Here comes the night' gooit Marike Jager momenteel hoge ogen. Mede daarom en door haar grote voorliefde voor The Beatles werd Marike uitgenodigd bij De Wereld Draait Door om haar favoriete liedje (Come Together) te coveren.
Kijk hier hoe Marike dit deed en klik hier als je het origineel wilt horen.