DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Miami Horror op Luisterpaal én London Calling

18-05-2011

De Australische band Miami Horror is aanstaande donderdag én vrijdag te zien in Paradiso te Amsterdam. Op vrijdag tijdens het London Calling festival en op donderdag met een eigen show in de bovenzaal. Alleen voor de donderdag show zijn nog enkele tickets beschikbaar. Klik hier voor de laatste kaarten.

Het debuut album van Miami Horror is nu te beluisteren op de Luisterpaal van de VPRO. Klik hier om het album tijdelijk te beluisteren.