DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Album en videoclip Emmylou Harris groot succes

02-05-2011

Het nieuwe album 'Hard Bargain' van Emmylou Harris is op nummer 15 van de album hitlijst binnen gekomen. Dat is het beste resultaat met een cd van Emmylou tot nog toe.
Ook heeft Emmylou een clip gemaakt bij haar single. Klik hier om de clip te bekijken.
Op 3 juni treedt Emmylou Harris op in Carré te Amsterdam.
Klik hier om tickets te kopen.