DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Duet The Baseballs met Guus Meeuwis

02-05-2011

Na het wereldwijde succes met het album 'Strike', komt op 6 mei een nieuw album van The Baseballs uit getiteld 'Strings ‘n’ Stripes'. Op dit album hebben de drie vetkuiven samengewerkt met niemand minder dan onze ‘eigen’ Guus Meeuwis. De debuutsingle en nummer 1 hit van Guus, 'Het Is Een Nacht' is omgetoverd in de swingende rock ‘n roll versie 'This Is A Night'. Het nummer staat zowel op het nieuwe album van The Baseballs als op de Deluxe Editie van 'Armen Open'; het nieuwe album van Guus Meeuwis dat vanaf 13 mei in de winkels ligt.

Op 5 mei zullen The Baseballs ons land aandoen voor een optreden op Bevrijdingspop in Haarlem, 6 mei zijn ze te horen in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM om vervolgens de rest van de dag de pers te woord te staan. Op 2 juni spelen de rockers op Dauwpop in Raalte en op 18 juni staan The Baseballs op Concert At Sea.

De drie rock-‘n-roll helden blijven met 'Strings ‘n’ Stripes' dicht bij zichzelf en hun liefde voor de jaren ’50 en ’60. Het album staat wederom garant voor monsterhits met een grote ‘feel good factor’. Naast 'This Is A Night' (met Guus Meeuwis) zijn er ook nummers terug te vinden van onder andere 'California Girls' (van Katy Perry), 'Quit Playing Games' (van Backstreet Boys), 'Candy Shop' (van 50 cent), 'Hello' (van Martin Solveig) en 'Paparazzi' (van Lady GaGa).