DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuwe shows James Vincent McMorrow

20-05-2011

De Ierse troubadour James Vincent McMorrow heeft 3 nieuwe optredens in Nederland bevestigd.
Op 17 juli speelt hij op festival de Affaire in Nijmegen.
Op 18 juli doet hij Tivoli de Helling in Utrecht aan.
En op 19 juli geeft hij een concert in het sfeervolle theater De Nwe Vorst in Tilburg.
Klik voor tickets op de naam van de zaal.