DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Bandleden Venice op tour met Pink Floyd

22-05-2011

De bandleden Mark, Kipp en Pat zijn al enige tijd op tournee met Roger Waters The Wall. Onlangs stopte het circus in London waar de heren werden verrast met een reünie van de nog in leven zijnde oud-Pink Floyd leden Nick Mason en David Gilmour. Dit was de tweede keer in 30 jaar dat ze weer gezamenlijk op het podium stonden.
Klik hier om de heren aan het werk te zien.