DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Vijfde nummer 1-album Guus Meeuwis

24-05-2011

Het nieuwe album 'Armen Open' van Guus Meeuwis komt deze week binnen de op eerste plaats van de GfK Dutch Album Top 100. Daarmee scoort de Brabantse zanger zijn vijfde nummer 1-notering in de lijst.

Eerder bereikte Meeuwis de eerste plaats met zijn debuutalbum 'Verbazing' (1996; 1 week), 'Tien Jaar Levensecht' (2004; 4 weken), 'Hemel Nr. 7' (2007; 1 week) en 'NW8' (2008; 6 weken). 'Armen Open' is het eerste album van Meeuwis bij Universal Music, die de cd anderhalve week geleden goud heeft uitgeleverd. De gouden plaat is aan Guus overhandigd door bondscoach Bert van Marwijk.

'Armen Open' is ook verkrijgbaar als gelimiteerde editie. Op de Deluxe Limited Edition staan extra tracks waaronder de unieke opname van 'This Is A Night (Het Is Een Nacht… Levensecht)' als Engelstalig duet met The Baseballs. De track staat ook op het nieuwe album 'Strings ’N Stripes' van The baseballs.

Van 16 tot en met 19 juni aanstaande verzorgt Guus Meeuwis weer zijn jaarlijkse Groots Met Een Zachte G-concerten in het Philips Stadion in Eindhoven.