DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Marike Jager bij That's Live op 3FM

31-05-2011

Zaterdag is de charmante singer-songwriter Marike Jager opnieuw te gast in That's Live!
De zomer zit misschien al in je hoofd, en met de speciale 'acoustic summer' versie van de nieuwe single Rusty gaat ie er zéker niet meer uit! Klik hier voor deze zomerse versie.

Wil je erbij zijn? Meld je dan hier aan, maar let op! De opname is tussen 12.30-14.30u