DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Tournee en nieuw album van Tori Amos

05-05-2011

Zojuist heeft Tori Amos aangekondigd dat ze in oktober op wereldtournee gaat.
Op 17 oktober zal ze optreden in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.
De voorverkoop start aanstaande zaterdag om 10:00 uur.

Klik hier om kaarten te kopen!

Ook kondigde Amos aan dat ze in september een nieuw album zal uitbrengen getiteld 'Night of Hunters'.
Over het album zegt Tori: “It's a 21st century song cycle inspired by classical music themes spanning over 400 years. I have used the structure of a classical song cycle to tell an ongoing, modern story. The protagonist is a woman who finds herself in the dying embers of a relationship. In the course of one night she goes through an initiation of sorts that leads her to reinvent herself allowing the listener to follow her on a journey to explore complex musical and emotional subject matter.”