DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Wakey! Wakey! naar Paradiso

15-06-2011

De nieuwe Amerikaanse band Wakey! Wakey! komt naar Paradiso. Helemaal onbekend is deze groep niet, want de zanger ken je wellicht al van de tv-serie One Tree Hill. Voor deze serie schreef hij met Wakey! Wakey! ook enkele songs.
Op 7 juli komt de band voor een exclusieve show naar Paradiso in Amsterdam.
Klik hier voor kaarten.