DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Baseballs live in Utrecht

17-06-2011

Als onderdeel van een uitgebreide Europese tournee spelen The Baseballs op 6 oktober in Muziek Centrum Vredenburg in Utrecht.

Na het wereldwijde succes met het album Strike en de uitverkochte clubtour in november vorig jaar, hebben The Baseballs inmiddels een nieuw album uit, getiteld Strings ‘n’ Stripes. De drie rock-‘n-roll helden blijven met dit album dicht bij zichzelf en hun liefde voor de jaren ’50 en ’60, wat de fans al tijdens festival optredens konden beleven tijdens Bevrijdingspop Haarlem en Dauwpop. Op donderdag 6 oktober spelen de rockers de nieuwe en oude songs in MC Vredenburg in Utrecht.

In 2010 veroverde de uit Duitsland afkomstige band The Baseballs de wereld met hun aanstekelijke jaren ’50 geluid. Met eigen versies van nummers als Umbrella (Rihanna), Hot N Cold (Katy Perry) en Chasin’ Cars (Snow Patrol) scoorden ze hit na hit. Voor het debuutalbum Strike ontving de band in Nederland een platina award en de cd eindigde zelfs als best verkochte internationale album van 2010.

De voorverkoop begint zaterdag 18 juni om 10:00 uur.
Kaarten zijn te verkrijgen via www.ticketservice.nl en www.vredenburg.nl. Of aan de kassa van het Utrechts Uitburo (Domplein 9-11 te Utrecht).