DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Jezabels voor twee shows naar Nederland

21-06-2011

De meest veelbelovend Australische band van het moment heet The Jezabels. In Australië is de band al een groot succes en in Amerika en Europa begint men ook langzamerhand de band te ontdekken.
Ken je The Jezabels nog niet, klik dan vooral hier en laat je overtuigen.
Op 16 september zal de band in Eindhoven (Effenaar) optreden.
Op 17 september speelt de band in Ekko in Utrecht.
Nu je ze nog in de kleine zaaltjes kunt zien, raden we je aan hier zeker gebruik van te maken!