DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Lucy Wainwright Roche en Gomez op de luisterpaal Lucy Wainwright Roche en Gomez op de luisterpaal

22-06-2011

Het album van lucy Wainwright Roche is vanaf nu tijdelijk op de 3voor12 Luisterpaal te beluisteren. Als telg van de Wainwright songsmid familie weet je van te voren dat het goed zit.
Klik hier om het hele album te beluisteren.

Ook het nieuwe album van Gomez staat tijdelijk op de luisterpaal.
Klik hier om deze cd te beluisteren.