DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Baxter Dury nu te beluisteren op de luisterpaal

27-08-2011

Langzaam begint Nederland Baxter Dury te ontdekken. Met het album Happy Soup gooit hij al hele hoge ogen in Engeland en het lijkt erop dat Nederland gaat volgen. Op 7 oktober speelt Dury in Paradiso (klik hier voor tickets).
Maar eerst kan je hier het complete album tijdelijk beluisteren.