DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Eefje de Visser straalt tijdens opening Uitmarkt Eefje de Visser straalt tijdens opening Uitmarkt Eefje de Visser straalt tijdens opening Uitmarkt

27-08-2011

Gisterenavond speelde Eefje de Visser samen met toetsenist Jelte Heringa en de New Cool Collective Big Band haar nieuwe single Hartslag.
Dit werd live uitgezonden op Nederland 2.
Klik hier om het terug te kijken.