DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

'Omdat ik dat wil' van Roosbeef op de luisterpaal

01-09-2011

Gisteren avond presenteerde Roosbeef in een uitverkocht Paradiso haar tweede album 'Omdat ik dat wil'. Met een zeer strakke en goede set speelde Roosbeef zo'n beetje alle songs van het nieuwe album. De reactie van het publiek op het nieuwe werk was super positief, dus dat belooft wat voor de komende clubtour.
Lees hier de recensie van OOR.
Was je er niet bij of juist wel en wil je meer, dan kan je nu het nieuwe album tijdelijk beluisteren op de Luisterpaal van 3voor12.
Klik hier om tijdelijk het hele album te beluisteren.
Roosbeef gaat in september/oktober een uitgebreide clubtour doen. Klik hier voor alle data en ticket links.
Ook speelt Roosbeef aanstaande vrijdag op het Into The Great Wide Open Festival op Vlieland.