DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Album Travelling Band te beluisteren op Luisterpaal

10-09-2011

Op 9 oktober is de nieuwe band 'The Travelling Band' uit New York voor de eerste keer in Nederland voor een exclusief optreden in Amsterdam (Paradiso, klik hier voor tickets).
The Travelling Band maakt beeldschone songs die de liefhebbers van bands als Death Cab For Cutie en Band Of Horses zeker zullen waarderen.
Het debuutalbum van The Travelling Band is nu tijdelijk te beluisteren op 3voor12's Luisterpaal.
Klik hier om het album tijdelijk te beluisteren.