DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Marike Jager en Go Back To The Zoo genomineerd voor Edison

14-09-2011

De prestigieuze platenindustrieprijs, de Edison Pop, heeft vandaag de eerste genomineerden bekend gemaakt.
Zo is Marike Jager genomineerd in de categorie beste vrouwelijke artiest en Go Back To The Zoo is genomineerd als beste nieuwkomer.
De winnaar wordt bepaald door een vakjury en bekend gemaakt op 2 oktober aanstaande.
Daarnaast is er ook een publieksprijs.
Beide artiesten zijn hierin genomineerd voor beste album.
Go Back To The Zoo heeft ook nog een derde nominatie in de wacht gesleept voor de publieksprijs voor beste song voor de hit 'Elecric'. Wil je hiervoor stemmen, klik dan hier.