DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Guus Meeuwis naar Paradiso

15-09-2011

Op vrijdag 4 november zal Guus Meeuwis na lange tijd weer te zien zijn op het podium van een popzaal. En niet zomaar een club, maar direct op het podium van Neerlands poptempel Paradiso in Amsterdam.
De kaartverkoop begint aanstaande vrijdag om 10:00 uur. Klik hier voor tickets.

Het afgelopen jaar was voor Guus Meeuwis ongekend succesvol. Voor de 25e keer stond hij met zijn Groots met een zachte G concerten in het stadion. Daarnaast zette hij zijn eerste stappen in de TV-wereld met zijn rol als teamcaptain bij Ik Hou Van Holland. Met 'Armen Open' scoorde Meeuwis de eerste plaats in de album lijst en een nummer 1-hit met de gelijknamige single. Bovendien ontving hij de 3FM award voor ‘beste zanger’ voor het tweede opeenvolgende jaar en kreeg hij in het bijzijn van prinses Maximá ook nog eens de Edison voor 'beste mannelijke artiest'.

Voordat hij ‘Armen Open’ opnam, toerde Guus Meeuwis met zijn band onder een andere naam langs kroegen in het land. Die optredens met The Monkey Sandwich Band stelden hem in staat min of meer anoniem het nieuwe album ‘in de vingers, het hoofd en het hart’ te krijgen. Meeuwis: “We wilden het repetitiehok uit. Ook omdat ik altijd de wens had om weer eens terug te keren naar de kroegen.” De optredens van The Monkey Sandwich Band werden op het allerlaatste moment aangekondigd en waren gratis te bezoeken. “Zeker in het begin wist niemand wie The Monkey Sandwich Band was. Het publiek was onbevangen, en stond helemaal open. Zo konden wij in alle vrijheid de nieuwe nummers van 'Armen Open' spelen en uitproberen. Zo’n beetje recht in het gezicht van de bezoekers, die soms nog geen halve meter van ons af stonden.”

Na de kroeg, het stadion en de festivals gaat Guus op 4 november met zijn band terug naar de popzaal. Support act voor dit eenmalige concert is de Rotterdamse rapper met de zachte G: Gerwin “Gers” Pardoel.