DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

19-09-2011

De prestigieuze platenindustrieprijs, de Edison Pop, heeft nu alle genomineerden bekend gemaakt.
Marike Jager en Go Back To The Zoo waren al genomineerd. Nu is ook bekend gemaakt dat Guus Meeuwis is genomineerd in de categorie Beste Mannelijke Artiest en voor de publieksprijs voor beste album.
De winnaar wordt bekend gemaakt op 2 oktober aanstaande.
Wil je stemmen op onder andere Guus Meeuwis, klik dan hier.