DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuwe clubtour Marike Jager

02-09-2011

In september en oktober trekt Marike Jager wederom het land in om een optreden te geven in de beter clubs van Nederland. Ter promotie is er een zeer tof filmpje gemaakt.
Klik hier om het filmpje te bekijken.

Na de tour in de clubs duikt Marike het pluche in voor intieme theater concerten.
Klik hier voor de theater speellijst.
Wil je nog lekker mee kunnen dansen op de songs van Marike Jager, zorg dan dat je bij één van de shows in de clubtour aanwezig bent. Hier alle data. Kik op de naam van de zaal voor kaarten.
16 september Den Haag, Paard van Troje
17 september Enschede, Atak
01 oktober Bergen op Zoom, Gebouw T
08 oktober Haarlem, Patronaat
09 oktober Rotterdam, Rotown
14 oktober Amersfoort, De Kelder
15 oktober Vlissingen, De Piek
22 oktober Oss, De Groene Engel