DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Album The Duke Spirit nu op de luisterpaal

20-09-2011

De Engelse band The Duke Spirit levert met 'Bruiser' een zeer intens nieuw album af.
Dit album is nu tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Klik hier om het te luisteren.
Vrijdag 23 september speelt The Duke Spirit hun enige Nederlandse show in Paradiso te Amsterdam. Klik hier om kaarten te kopen.