DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Double Vee artiesten scoren goed op Into The Great Wide Open

06-09-2011

Double Vee Concerts had tijdens Into The Great Wide Open elke dag wel 1 of meerdere artiesten die op het eiland te zien waren. Nu het stof is weggewaaid wordt duidelijk dat de acts een fantastische indruk hebben achtergelaten. Eefje de Visser (lees) verkocht namens de Nederlandse artiesten de meeste albums en moest alleen Agnes Obel als internationale conculega voor zich dulden. Zie hier
Ook Lucky Fonz III (lees), Roosbeef (lees) en James Vincent McMorrow (lees) zijn na zeer goede optredens terug te vinden in deze album verkoop top 10.
Weliswaar niet in de album top 10, maar wel een goede indruk achtergelaten met een sterke show is Marike Jager. 3 voor 12 schrijft hierover: 'Met spannende nummers creëert Jager een mysterieuze sfeer. (lees). 
Ook Bettie Serveert (lees) was van de partij en speelde het debuut album Palomine van bijna begin tot nieuw eind. Als je wilt weten hoe dat is, kan je het met eigen ogen zien. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de herhaling van deze show aanstaande zaterdag in Paradiso. Klik hier voor tickets.