DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Venice akoestisch in theaters

08-09-2011

In november 2011 komt het Amerikaanse Venice eindelijk weer naar Nederland voor 5 intieme akoestische theater optredens. Naast de Lennons zullen ook Mark Harris (bas) en Rich Mangicaro (percussie) van de partij zijn.
Na de akoestische shows neemt de band ruim te tijd om alle fans te verwelkomen tijdens de meet & greet en signeer sessie.
Zelf zegt de band: 'An evening of West Coast harmonies and grooving acoustic music with Venice. 
The four Lennons from Venice Beach, California are happy to return to their "home away from home" for a quick tour of the Netherlands. Venice will perform some NEW songs as well as fan favorites.'

Hier de data. Klik op de zaal naam om tickets te kopen.
woensdag 9 november Groningen Oosterpoort
donderdag 10 november Eindhoven Muziekgebouw Eindhoven
zaterdag 12 november Amsterdam Melkweg RABOzaal
zondag 13 november Rotterdam Oude Luxor
woensdag 16 november Zwolle Theater de Spiegel