DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Eefje de Visser najaarstour

09-09-2011

Na het grote succes op festivals als Lowlands en Into The Great Wide Open is Eefje de Visser met band helemaal warm gespeeld om in het najaar nog één keer de clubs in te duiken.
Eefje heeft gezegd dat ze deze show anders wil laten klinken dan haar eerste clubtour en daarom geeft ze vast een intiem inkijkje met dit filmpje.
De kaartverkoop gaat hard, dus wees op tijd als je erbij wilt zijn:
8 oktober Amsterdam - Melkweg (klik hier voor tickets)
9 oktober Zwolle - Hedon (klik hier voor tickets)
14 oktober Utrecht - Tivoli de Helling (klik hier voor tickets)
15 oktober Den Haag - Paard van Troje (klik hier voor tickets)
21 oktober Rotterdam - Lantaren Venster (klik hier voor tickets)
22 oktober Venlo - Perron 55 (klik hier voor tickets)
5 november Brussel (België) - Ancient Belgique (klik hier voor tickets)