DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Eurosonic en Noorderslag groot succes Eurosonic en Noorderslag groot succes Eurosonic en Noorderslag groot succes

15-01-2012

Zowel de artiesten die vanuit de DOUBLE VEE CONCERTS stal op Eurosonic en Noorderslag speelden hebben hoge ogen gegooid, maar ook het DVC team heeft zich uitermate goed vermaakt.
Onder andere tijdens ons bowling feestje donderdagnacht.

Grote positieve verrassing voor de meeste bezoekers was de Do It Yourself DJ machine. Menigeen noemde het een fantastische attractie voor feestjes of als side act tijdens een festival. Binnenkort te horen bij Giel op 3FM.
Heb je het gemist, check dan hier een instructievideo.

Eefje de Visser heeft zowel op Eurosonic en Noorderslag laten zien dat ze een fantastisch jaar achter de rug heeft en helemaal klaar is voor haar nieuwe club tour in Nederland en België de komende maanden. Hou haar in de gaten!

De foto's zijn gemaakt door S. Wennekes, P. van Gils en J. van Lanen