DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Go Back To The Zoo kondigt twee extra clubshows aan

19-01-2012

 

Wegens succes geeft Go Back To The Zoo een extra concert op vrijdag 13 april in Paradiso en op 19 april in Tivoli. De twee eerder aangekondigde concerten zijn al uitverkocht. Hoewel het nieuwe album ‘Shake A Wave’ pas uitkomt op 6 april, net voor de clubtour van Go Back To The Zoo, gaat het nu alweer erg hard met de band. De eerste single van het nieuwe album ‘What If’ schopte het al tot 3FM Megahit en Go Back To The Zoo gaf vorig weekend een succesvol optreden tijdens Eurosonic/Noorderslag in Groningen. De voorverkoop van het extra concert in Paradiso begint a.s. zaterdag 21 januari, Tivoli is al on sale.