DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Maïa Vidal op 3voor12 luisterpaal

02-01-2012

Het debuutalbum 'God is my Bike' van Maïa Vidal staat op de luisterpaal van 3voor12. De nog jonge Maïa nam het album op in Barcelona. Het album bevat 12 nummers, allemaal eigen composities. Maïa Vidal is begin januari live te bewonderen tijdens Eurosonic in Groningen.  Klik hier om het album te beluisteren.