DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Liz Green te beluisteren op 3voor12's luisterpaal

20-01-2012

De zangeres Liz Green, bracht in november 2011 haar debuutalbum uit genaamd O, Devoition welke nu te beluisteren is op de luisterpaal van 3voor12. De Britse Liz Green is bepaald geen doorsnee singer-songwriter. Haar wonderlijke, indringende stem is niet snel vergeten, haar finger-pickingstijl van gitaarspelen dwingt respect af en haar folky bluesliedjes zijn zo integer en mooi dat niemand eigenlijk om haar heen kan, en wil. 27 januari staat Liz Green in de kleine zaal van Paradiso.