DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Asteroids Galaxy Tour Megahit op 3FM

23-01-2012

De eerste single van het tweede album: Out of frequency is deze week megahit op 3fm. Heart attack is het eerste nummer van The Asteroids Galaxy tour die Megahit is geworden. De band scoorde eerder al met liedjes voor verschillende reclames. Het nieuwe album komt aan het einde van deze maand uit, de band speelt op 23 april in Paradiso.